Webáruház készítés árak, egyszerűen!

A szüleimtől mindig azt láttam, hogy maguknak dolgoznak, maguk intézik a saját vállalkozásukat és saját zsebre keresnek. Engem nem akartak soha befolyásolni ebben a dologban, hagyták, hogy azt csináljam, amit én akarok.

Egy nagy multinál dolgozom jelenleg és habár jól keresek, mégsem tudok előre lépni a több pénz reményében, kicsit úgy érzem, hogy egy helyben toporgok. Az egyik barátom hasonló cipőben járt, bár ő lépett is…

webáruház készítés árakÁdám elmesélte miként tört ki a multi általi daráló életmódból és kezdett saját vállalkozásba.

Pókerezni hívott át, majd nem sokkal az érkezésem után el is kezdte mesélni, hogy mik történtek vele. Olaj és kenőanyag forgalmazással szeretne foglalkozni, mert kémiát tanult az egyetemen és úgy érzi, ehhez valóban jól ért. Szerencséjére a szülei tehetősek, így kapott is kezdőtőkét, de megmondták neki, hogy ennyi van, és ossza be jól. Ádám mindig is jól bánt a pénzzel, tudott spórolni is és tudta mindig mindenben, hogy mi a prioritás. Most is hasonlóan jól járt el. Tudta, hogy a tőke egy befektetés és okosan kell befektetni. Nem mindegy, hogy milyen sorrendben, mibe és mennyit fektet be, hisz a cél mégiscsak az, hogy egy jól működő üzlete legyen.

Ami egy kicsit megakasztotta, az a webáruház készítés árak voltak. Több honlapon érdeklődött különféle cégeknél, de valahogy nem érezte jogosnak az árajánlatokban feltüntetett árakat korrektnek ár-érték arányt tekintve. De szerencsére megtalálta a megfelelő céget!

A Grent Média egy olyan cég volt Ádám szemében, aki pontosan azt adja, amit az ügyfél akar. És ezen a ponton még fel se vette velük a kapcsolatot. Utána volt igazán nagy az öröm. Meglátta a precízen összeállított árajánlatot, amiből teljesen világossá vált a számára, hogy ez hosszútávon a legjobb befektetés lesz és mindenképpen el akarta fogadni. Már a honlapon is hosszasan és részletesen le van írva, hogy mit mi alapján csinálnak és logikai sorrendet állítottak fel az árajánlat összeállítását tekintve.

Sajnos sokszor van, hogy a webáruház készítés árak nincsenek egyensúlyban az érte kapott eredménnyel, de itt nem volt ilyen probléma. Ádám azóta is csak ajánlja őket, hisz valóban egy korrekt, megbízható cégről van szó, aki elérhető árakon dolgozik és a megrendelő azt a webshopot kapja, amit szeretne. Ádámnak kezdi visszahozni a pénzét a webáruház és ennek természeten nagyon örül is, hisz ez volt a célja az egésszel.

Ha már webshopról van szó, Ádám, aki nagy motoros hírében áll, megnézte a különböző motoros webáruházakat, mert szeretett volna új bukósisakot venni. Már azóta, hogy neki is van saját webáruháza, teljesen más szemmel figyeli a többi cég webshopjait. Mivel tovább szerkeszthető a webáruház, ezért mindig jegyzetel, hogy tudja újítani a sajátját és ezzel is ugyebár több vevőt tud bevonzani, ha folyamatosan megújítja, és mindig jobbá teszi.

Bevallom őszintén, Ádám nagyon inspiráló hatással volt rám és nagyon is kedvet kaptam én is valami hasonlóhoz. Nekem Ádámmal szemben nincsen sajnos olyan dolog, amire azt tudnám mondani, hogy ebben a témában aztán kivételesen jó vagyok, szeretem is és megérné, valamint szívesen foglalkoznék vele, mint munka. Bízok benne, hogy nekem is lesz egyszer saját üzletem, illetve webáruházam, mint Ádámnak, vagy a szüleimnek is, mert a szívem mélyén én is ezt szeretném csinálni. Független lenni, saját kis birodalmat építeni és azt, hogy a szüleim büszkék legyenek rám emiatt. Egyébként még arra is gondoltam, hogy Ádámtól megkérdezem, beszállhatok-e az olaj és kenőanyag bizniszébe. Persze nem úgy, mint én ő. Hanem ha esetleg német referenset keresne, vagy irodai munkában kéne neki segítség, esetleg fuvarozás, akkor szívesen segítenék neki ezekben is.

Bár ez még csak egy ötlet volt, miközben írtam is, jó volt eljátszani ezzel a gondolattal, mert ez a darálós multi, ahol az ember nevét se jegyzik meg, elég lehangoló, ellenben egy saját vállalkozással és webáruházzal.