Valaki eljött a szervizbe olajcserére, és kedvezményes motoros iskolát ajánlott

Azért jó dolog, hogy az ember egy szervizben dolgozik, mert mindig érdekes dolgokat hall az arra járó emberektől. És néha hasznosakat is. Amíg az ember az olajcserét végzi egy kocsin, sokan szeretnek beszélgetni, és akkor már sok minden szóba kerül. Valaki a családi gondjait mondja el, mások meg a legutóbbi élményeiket mondják el, ami megesett velük a munkahelyen. Valamikor egész érdekes dolgokat mesélnek, meg előfordul, hogy adnak egy jó tippet.

Már egy ideje gondolkozom, hogy meg kéne tanulni motorozni, de eddig mindig halogattam. De most már tényleg el akartam kezdeni a tanulást, csak még nem találtam olyan iskolát, ami tetszett.

A múltkor viszont eljött a szervizbe ez a srác, és éppen azt mesélte, hogyan szerezte meg a jogsiját a motorhoz. Rögtön rákérdeztem nála, hogy ő meg hol csinálta a dolgot, és ő azt javasolta, hogy nézzem meg a motorjogositvany.com oldalt, mert ő ott jelentkezett. Ők elég jó árakkal dolgoznak, és átláthatóan le van írva az oldalon, hogy mi mennyibe fog kerülni. Valamint adnak kuponokat is, arra az esetre, ha valaki motoros cuccot akar venni. A motoros ruha, sisak meg a többi kiegészítő elég drága tud lenni, főleg, ha az ember egyszerre vesz meg mindent, úgyhogy egy ilyen kedvezmény sokat számít.

Végül rászántam magam a dologra és jelentkeztem a 125 ös motor jogosítvány megszerzésére. Ha minden jól megy, akkor nem is olyan sokára már én is motorral járom majd a várost.