Orvosi bőr táska egy motorolaj üzletben

Egy igen vicces történetet mesélt el cimborám a múltkori meccsnézés alkalmából. Most éppen egy motorolaj szaküzletben dolgozik, ahol nyilván olajokat és kenőanyagok széles palettáját értékesítik. A bolt nem a legszellősebb és a helyiség is elég rossz kialakítású, plusz valamiért a légkondijuk is valamiért rossz, mert nem csak hűt, hanem fűt is és így elég durván nagy kánikula szokott lenni náluk bent. Többször szóltak már ez ügyben, de a magyar ügyintézés nem a leggyorsabb folyamat ugye…

A lényeg, hogy amikor épp kint is elég meleg napokat élhettünk, és náluk bent is a pokollal egyenlő volt a hőmérséklet, akkor a kolléganője, akiről kiderült, hogy rendszeresen kerüli a víz fogyasztását elájult. Nem tudtak mit tenni, a szomszédságban van egy orvos, neki kellet szólni, hogy nézze meg mi lehet a kolléganőjükkel, mert nem túl egészséges, a földön feküdni eszméletlenül. Az orvos fogta a cókmókját és átment, hogy segítsen. Az orvosi táskáját a kasszáknál hagyva, amiből kivette a szükséges eszközöket hátravonult, hogy ellássa a valószínűleg hőgutát kapott nőt.

Cimborám és munkatársai folytatták a munkát, mert ugye az üzletnek pörögni kell. Nem akartuk arrébb tenni a doktor úr táskáját, nehogy valami galibát okozzunk vele ezért az továbbra is ott kuksolt a pénztárgépek mellett. A vevők fizetésnél jól megbámulták és többen rá is kérdeztek, hogy mennyibe kerül. Nem győzték mondani, hogy a táska nem eladó nem tudjuk honnan van stb… Sőt, volt egy olyan vevő is aki csak azért vett egy flakon motorolajat, mert az utcáról belátott és ahogy megpillantotta a táskát elkezdte érdekelni a dolog, de nem nagyon mert csak úgy rákérdezni, ezért inkább vásárolt. Őt is el kellett keseríteniük, hogy nem eladó, nem az üzlethez tartozik, és nem tudják, honnan lehet beszerezni. Bár az a gondolat megfogant a fejükben, hogy ha ilyen hatással van a vásárlókra, sőt, kintről vonzza be az embereket, akkor nem lenne rossz, ha a kirakatban valahogy figyelne egy klasszikus keskeny bőr orvosi táska.

Miután végzett az orvos és újra az élők közé varázsolta Rozikát, megkérdezték, hol vásárolta a táskáját, mert hatalmas sikere volt a vásárlók körében, elég szép ajánlatokat kaptak rá, majdnem eladták! A doktor úr csak nevetett és mondta, hogy az unokahúgától kapta nemrég és ha jól emlékszik, valami bagbox.hu oldalt említett neki, de már nem biztos.  A doki távozott, ami utána jött, gondolom mindenki sejti. Megnézték az oldalt, ahol rengeteg kiváló bőrből készült finomság volt található, az orvosi táskától, egészen az ékszerdobozokig. Nem győztük táltani a szánk. Mondta haver, hogy talált ott anyjának, húgának, nagymamájának, sőt még a szomszéd néninek is talált ajándéknak valót. Annyira tetszettek neki a bőr aktatáskák, hogy elgondolkodott azon, elkezd tanulni és hivatalnok lesz, hogy azzal mehessen majd munkában.

Én ekkor már a hasamat fogtam a nevetéstől, mert ahogy előadta ezt a történetet én csak nevetni tudtam, főleg miután kiderült kutya baja lett a munkatársnőjének! Ezek után én is kíváncsi voltam az oldalra, mert érdekelnek a minőségi bőr dolgok, és ahol kiváló orvosi táska is van eladó, biztosan találok is magamnak is egy megfelelőt! Amint hazaérek utána is nézek és lehet követem cimborám példáját és mindenkit innen lepek meg jó minőségű bőrtáskákkal!orvosi táska