Hogyan képes hatni a klíma a munkakedvre?

Már napok óta csak olajakról és kenőanyagokról hallok, de még mindig nem tudom, hogy mi micsoda, és ha így folytatom, nem is fogom tudni soha. Elég rutinos beszélgetőpartnernek tartom magam, de ez a téma abszolút kifog rajtam. Még szerencse, hogy a férjem otthon van a témában. Ma is csak ültem a tárgyaláson és kedvesen mosolyogtam, mintha az palástolni tudná a tudatlanságom, de ez már annak idején, az iskolában se jött össze matekon. Még jó, hogy ma véget érnek a tárgyalások, szörnyen kellemetlen érzés nem érteni, amiről mások oly heves vitát képesek folytatni. Azzal foglaltam el magam közben, hogy azt néztem, hogy a férjem mily nagy szenvedéllyel áll ki a saját igaza mellett egyedül, még a vele szemben ülők többen sem tudnak fölé kerekedni. Nagyon büszke vagyok rá, hogy egy ilyen csodás embernek én lehetek a párja. Sajnos soha nem tudta megértetni velem ezen érdeklődését, de nem gond, mert van ezer más, amiről tudunk beszélni. Mindenesetre most, hogy így elkanyarodtam az eredeti témától, amiről írni vágyom, vissza is kanyarodnék: a klíma.

Óriási jelentőséget kapott az életemben a klíma kérdése. Az olajjal, kenőanyagokkal és egyéb hasonló nyalánkságokkal ez csak annyiban függ össze, hogy a férjem egy olajjal foglalkozó céget irányít. Egy vezetőnek sosem könnyű a dolga, így időnként én is besegítek neki bizonyos dolgokban, így például a dolgozók kívánságait én hallgatom végig. Mivel ezt én kezelem, pontosan tudom, hogy mi az, amire szükség van, és mekkora keretből gazdálkodhatom, hogy az értelmes kívánságok teljesüljenek, mert ugye, ha valaki azzal jön elém, hogy szerezzek be ágyakat párnával, akkor legszívesebben ajtót mutatnék, de itt ez nem az én hatásköröm. Mivel több panasz is érkezett, hogy a gépek miatt annyira meleg van, hogy rettentően kellemetlenül érzik magukat a munkásruhában, azaz a kötelező védőfelszerelésekben, olykor muszáj levenniük, így a testi épségüket is veszélyeztetik. Ezt nem engedhetem.

A férjem annyira elfoglalt a jelenlegi tárgyalással, hogy addig nem állhatok elé, amíg nincs egy kész tervem a probléma megoldására. Elkezdtem érdeklődni és utánanézni, hogy milyen klímát érdemes választanom. Mivel minimális költségkeretből dolgozom, ügyelnem kell rá, hogy ne lépjem túl a keretet. Illetve, ha ez nem lenne elég nagy gond, akkor arra is figyelnem kell, hogy energiatudatos termékek között keresgéljek, mert a cég csak olyan partnerektől vásárol, akiknek fontos a környezetvédelem. Rengeteg botrány van manapság abból, hogy a különböző olajcégek nem foglalkoznak a környezetükkel és olyan hihetetlen léptékben erősödött az elmúlt években a környezetszennyezés, hogy lassan megállíthatatlan lesz a pusztító folyamat. A férjem szeretné elkerülni ezt, hiszen annyit beszélek neki erről, hogy pontosan tudja, mi mekkora veszéllyel jár, nem utolsó sorban a cég hírnevét is veszélyezteti egy ilyen jellegű botrány, főleg, hogy nem egy multiról beszélünk.

Mindenesetre térjünk vissza ahhoz, hogy mit is találtam. Számtalan vélemény és keresgélés után arra jutottam, hogy az Intensa termékei közül fogok választani. Elsősorban azzal fogtak meg, hogy mennyire energiatudatosak, ami mint már korábban is említettem, az elsődleges szempontok egyike. A termékek képesek minimális energiafelhasználással működni és még az anyagi oldal is kedvező, ugyanis idővel, éppen a minimális energiafelhasználás miatt, visszatérül az ára. Nemcsak a visszatérülés hangzik ilyen jól, hanem az a rengeteg kedvezmény, amivel segítik vásárlóikat. Mivel csak kisebb vállalkozásokkal foglalkoznak, mi talán még éppen beleesünk ebbe a kategóriába, hiszen még egyáltalán nem nőtte ki magát annyira a cég, hogy gondot okozzon három klíma telepítése. A klíma árak szereléssel együtt, megtalálhatóak a weboldalukon, így könnyedén kiválaszthattam, hogy nekünk melyik lenne igazán jó. Nem sok olyan céggel találkoztam, akik ilyen részletes tájékoztatásban részesítik a vásárlóikat annak ellenére, hogy csak a weboldalon böngésztem. Nem is telt túl sok időbe, kigyűjtöttem a szükséges információkat, összeírtam mit kell elmondanom, hogy én is részletesen informáljam a férjem arról, hogy miért éppen ezt a terméket választottam. A klímák árait szereléssel együtt prezentálom, ez már önmagában meggyőző lesz, hiszen roppant kedvező feltételekkel vásárolhatjuk meg most a nekünk kellő készítményeket.

Most, hogy ilyen jól megtaláltam ezeket a klímákat, elképzelhető, hogy a saját irodámba is rendelek egy ilyet, hogy az én dolgozóimnak is megfelelő temperált hőmérsékletet nyújtsak. Az Intensa kiváló választás mind a férjem cégének, mind pedig az enyémnek. A klímák árait már egyszer kiírtam magamnak, így ezzel sem lesz gondom.

Miután felvázoltam a tervem a páromnak, egyből szabad kezet adott, hogy megvásároljam. Ezzel a jó hírrel vissza is vonultam a szobámba és megrendeltem a légkondikat és azzal a lendülettel ki is vágódtam az ajtón, hogy bejelentsem a kollégáknak, hogy kívánságuk meghallgattatott és hamarosan érkeznek az Intensa által biztosított kiváló szakember szerelők és velük együtt az újdonsült klímák. Természetesen a hír pozitívan hatott a munkakedvre és mindenki boldogan folytatta a munkáját, beleértve engem is.