Új hír az interneten: napelem pályázat

Van egy oldal, ahova egyszer regisztráltam, és onnantól fogva havonta egy alkalommal, vagy két hetente kapok információt az új pályázatokról.

Oldal regisztrációk

Ma már sok oldalról töröltem magamat, ahonnan hírleveleket kapok, mert nem mind érdekel. Főleg nem akkor, amikor naponta bombázzák az embert 4-5 levéllel. Nem szeretem folyamatosan azt figyelni, hogy tele van e vagy sem. Ja, és úgy is jártam már, persze ez az én hibán, de véletlenül kitöröltem olyat is, amit nem kellene. Az én levelezésem pedig úgy van beállítva, ha törésre kerül valami, akkor dobja is ki. Na ezt már pár alkalommal megszívtam rendesen.solar-cells-796701_640

Így ma már ha jön valami, és tudom, hogy nem fog érdekelni az ajánlatuk sem most, sem pedig később akkor törlöm magamat. Persze sok helyre nem is én regisztráltam fel, hanem elég ha csak egy oldalra felírok, vagy fellép az ember, és máris fel iratkozott ezzel.

A másik amit nagyon utálok, hogy vannak oldalak, ahol csak úgy lehet megnézni valamit, ha meg osszuk, vagy regisztrálunk. Na ezeket általában meg sem nézem, akár mennyire is érdekelt az a valami.

A hasznos dolgok

Számos hasznos cikket találtam ezen az oldalon, különböző dolgokkal kapcsolatban. A minap bukkanta egy olyan oldalra, ahol mindig friss pályázatokat tesznek fel a régiek mellett. Vagy megemlítik azokat, amik úgy néz ki, hogy ki fognak alakulni. Na ezt már hasznosnak találtam, így felregisztráltam a hírlevélre.

Most minden az új napelem pályázattal van tele. Egyre több oldalon találkozom ezzel, és olvasok fórumokat róla, hogy mindenki ezzel van elfoglalva. Ha valós amit írnak, akkor talán 40-50% fogja támogatni az állam. Na mondjuk erre majd kíváncsi leszek.

Mindenesetre figyelni fogom majd a fejleményeket ezzel kapcsolatban.