Az autóknak is vannak szükségleteik

Sokan megfeledkeznek róla, hogy bár az autók nem élő és érző lények, nekik is vannak komoly szükségleteik. Egy jármű nagy odafigyelést és rendszeres karbantartást igényel. Rengeteg olyan mindennapi feladata van egy autótulajdonosnak, amiről sokak megfeledkeznek. Az ablakmosó folyadék szinten tartása, a fékolaj tartály feltöltése, vagy tartalmának cseréje, stb. Utóbbihoz már van egy megszokott olajboltom, ahova mindig járok beszerezni a szükséges folyadékokat.

Szerencsére most már azt is kijelenthetem, hogy egy megfelelő autószervizt is találtam. Ez a futómű szerviz Budapest területén található, pontosabban a 19. kerületben. Méta Autószerviz névre hallgatnak, a keresőben pedig metaautoszerviz.hu címen találhatóak meg.

Ők egy nagyon profi futómű szerviz Budapest szívében, akik nekem eddig sosem okoztak csalódást. Voltam már náluk olajcserén, autóklíma töltésen, és az esedékes műszaki vizsgám előtt is hozzájuk vittem el a járgányomat, hogy átvizsgálják.

Külön szimpatikusnak találtam, hogy minden szolgáltatás árát – már amelyiket meg lehet előre határozni – feltüntetik a weboldalukon. Így aztán tényleg elmondható, hogy ők nem árulnak semmilyen zsákbamacskát.

Rendkívül egyszerű, online időpontfoglaló rendszerük is van, ami nagyon megkönnyíti az egész folyamatot.

Több barátomnak és ismerősömnek is ajánlottam már őket, hiszen márkafüggetlen szerviz, így bárki bármilyen márkájú autót vihet hozzájuk. A járműveken elvégzett munkálatokra, valamint a cserélt, pótolt alkatrészekre sok esetben garanciát is vállalnak, ami még egy hatalmas plusz pont.

Ha Budapest területén keresel autószervizt, én csak is a Méta Autószervizt tudom ajánlani!