Motorgumi vagy olaj – ez itt a kérdés

Tisztában vagyok azzal, hogy gyerekesen hangzik, de mindig arra vágytam, hogy egy fantasztikus motoron száguldozhassak, miközben fújja a szél hajamat, akár egy filmben. Persze erről az idilli képről egészen megváltozott a véleményem, mikor találkoztam két fiúval, akik szintén imádták a motorozást. Azonban volt egy lényegi különbség köztem és köztük, nevezetesen az, hogy ők nemcsak álmodoztak a motoros száguldozásokról, mint én, hanem teljesen realisztikusan látták a motorozást az összes hátulütőjével és szépségével együtt.

Az egyiknek az olaj volt a mániája, a másiknak pedig a motorgumi. Az egyik folyton a megfelelő olajbolt, a másik meg a legjobb motorgumi bolt után kutakodott. Emellett arról vitatkoztak állandóan, hogy az olaj, vagy a motorgumi fontosabb. Persze én is beleástam magam ebbe a témába, ha már egyszer ilyen társaságba keveredtem.

Egy csomó utánajárás után azt mindenesetre meg tudtam állapítani, hogy a motorolaj egy kissé kacifántosabb kérdéskört képvisel, mint a motorgumi. A motorolaj ugyanis nagyban függ a motor méretétől és a kialakításától, és egyáltalán az az igazság, hogy nem létezik rá egységes szabály, úgyhogy talán csak az évek, meg a tapasztalat alakítja ki, hogy mennyi az elég. Ebből már megállapítható, hogy a motorgumi egy sokkal barátibb téma. Igazából azonban akkor vált a legbarátibbá, mikor megismerkedtem a www.motortire.hu fantasztikus motorgumi kereskedéssel, ahol egyszerűen nem lehet olyat kívánni se, ami ne lenne náluk raktáron vagy ne tudnának beszerezni.

A roppant egyszerűen használható weboldalukon nagyon könnyen tájékozódhatunk, hisz egy abszolút felhasználóbarát felületet találunk már rögtön a belépéskor. A legegyszerűbb és legszuperebb dolog pedig nem más, mint egy motorgumi kereső. Ez néz velünk szembe rögtön a vízszintes menüsoron, ahol különféle paraméterek, mint például a szélesség, magasság, valamint a motor márka beírása után már indíthatjuk is a keresést, és a motorunk számára legoptimálisabb motorgumik javaslatát kapjuk meg a rendszertől. Ha azonban a hosszasabban szeretnénk nézelődni a honlapon, erre is lehetőségünk van.

A bal oldali függőleges menüsorban ugyanis a www.motortire.hu összes aktuális akcióival és motorgumi kategóriákkal találkozhatunk, míg a jobb oldali menüsorban motor szerinti kereséssel lelehetünk rá a nekünk megfelelő motorgumi javaslatra.

A vásárlási kedvet az is meghozhatja az érdeklődők számára, hogy az egész ország területére szállítanak ki a megrendeléseket, valamint az, hogy a honlapon igazán egyszerűen és könnyedén a kosárba lehet tenni a kiválasztott árut, melyeket egy-két munkanapon belül postára is adják.

A cégről továbbá az is sokat elárul, hogy honlapjukon megtaláltható a “Megbízható bolt” embléma, mely az árukereső.hu egyik jelzése a vásárlók felé arról, hogy jó helyen járnak, mert egy valóban megbízható, minőségi termékeket áruló és szolgáltatásaikban is kimagaslóan teljesítő céggel van dolgunk.

A motortire.hu-nak még arra is van megoldása, ha hadilábon állnánk a motorgumi szereléssel, hisz műhelyük egy előre egyeztetett időpontban vállalja az abroncsok felszerelését, sőt a szerelésre fél éves garanciát is vállalnak. Az elkötelezettségüket az mutatja igazán a motorok iránt, hogy a beszereléseket olyan motorgumikra is elvállalják, melyeket nem a Taylor Kft. üzemeltetésében álló www.motortire.hu weboldalról vásároltunk meg.

www.motortire.hu