Salgópolc beszerzés a cégnél

A cégünk olaj és kenőanyag forgalmazásával foglalkozik. Nem hangzik túl izgalmasan, tudom, de azért elég nagy felelősség a háttérmunkát csinálni, egy kis tévedés és rossz helyre megy ki a megrendelt mennyiség, vagy ami még rosszabb, el sem indul a raktárból. Szóval nem könnyű itt dolgozni, én az irodai részleget viszem, de sokszor van kavarodás, mikor például nem tudunk megegyezni a futárszolgálattal a bér tekintetében és a többi. Az is problémát okoz, hogy a raktárunk egyre szűkösebbnek bizonyul, mert egyre csak bővül a tőlünk rendelni vágyó ügyfelek listája, viszont a raktár nem lesz nagyobb, de a benne lévő tárolni való anyagok viszont megsokszorozódtak. Küzdünk a helyhiánnyal és a főnököm megkért, hogy keressünk egy nagyobb raktárat, ahol elférünk rendesen. Sajnos több hónapba telt, mire sikerült a közelben kibérelni egy kétszer nagyobb raktártermet, de a probléma az volt, hogy azt teljesen üresen kaptuk meg. Szükségünk volt salgó polcokra, hogy tudjuk min tárolni a termékeket. Így újból elkezdődött a hajsza, most egy olyan cégre volt szükségünk, akitől megbízható minőségű polcokat tudunk beszerezni és akik garanciát is adnak a termékeikre. Nem volt egy könnyű menet, az biztos. Mivel elég nagy volt a felelősségem, nem akartam elkapkodni a dolgot, megpróbáltam minél több ember véleményét kikérni a szóba jöhető cégekkel kapcsolatban.

Mivel a legtöbb pozitív visszajelzést a Racking Log nevű helyről kaptam vissza, úgy gondoltam, megér egy próbát a kapcsolatfelvétel. A honlapjukra ellátogatva megelégedettséggel vettem észreDexion polc a rendszerezettséget és hogy mindent könnyen meg tudtam náluk találni, amit kerestem. Láttam, hogy kapható náluk Dexion polc is, nekünk pedig pont arra volt szükségünk. Lehetőség volt közvetlenül az oldalon keresztül elküldeni az ajánlatkérésünket, én is így cselekedtem. Meglepően hamar vissza is érkezett a válasz, amiben tisztán és egyértelműen részletezve voltak a megrendelni kívánt polcelemek és áraik. Mikor megmutattam a főnökömnek az ajánlatukat, neki is elnyerte a tetszését, így már nem volt akadálya, hogy elfogadjuk az ajánlatot és megrendeljük a salgó polcokat. 3 napon belül megérkeztek a raktárba a polcelemek. Mivel az előző raktárban lévő polcokat áthozattuk ide, így nem kellett az egész raktár ellátására elegendő mennyiséget rendelnünk, de azért így is elég termetes volt a csomag. Tibi, a raktárvezető összehívta a raktárosokat és közösen összeszerelték a polcokat. Nagyon praktikus megoldás ez a Dexion polc, mert amellett, hogy TÜV és ISO minősítéssel is rendelkezik, minőségi acéláru is. Strapabírásuk kimagasló, így nagyobb terhet is rájuk lehet pakolni, nekünk pedig pont erre volt szükségünk, mert a rengeteg olaj és kenőanyag nem kis súlyt nyomott.

Miután a srácok elkészültek a polcok összeszerelésével, a főnökkel végigjártuk a raktárat és megelégedetten láttuk, hogy minden rendben van, az új polcaink bírják ám a strapát. Felhívtuk azért a figyelmet arra, hogy fokozottan ügyeljenek rájuk, lehetőleg ne menjenek nekik az emelőgéppel, mert a rájuk pakolt termékek miatt balesetveszélyesek is lehetnek. Szerencsére megértő fülekre találtunk, mert azóta sem történt semmilyen baleset és a Dexion polcok is tökéletesen szuperálnak.