Fájdalomcsillapító egyből az otthonomba

Mindig is kényelmes ember voltam, ha nem volt muszáj, én nem mozdultam meg semmiért, inkább kerestem egy másik utat, hogy elérjem azt, amit szeretnék. Nem mindig kifizetődő a lustaság, hisz sok múlik az időn is néha. Mára már olyan életmódot élek, hogy amit csak lehet, neten keresztül intézek. Meg fogsz lepődni, ennek ellenére eljárok futni kétnaponta. Csak abban vagyok lusta, ami ráér később is. Nyilván, ha valamit SOS-ben kell elintéznem, akkor azért felállok a kanapéról és csinálom a dolgom, de alapvetően jobb mindent otthon, a fotelből intézni. Ilyen például nálam a hó eleji számlák befizetése, a nagyobb bevásárlások lebonyolítása. De nem csak ez, még a fájdalomcsillapítót is neten keresztül rendelem.

Erre az utóbbi lehetőségre egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmem. Pár hónapja kezdtem el használni az online patikát arra, hogy a gyakori fejfájásaim csillapítására be tudjak tárazni pár kattintással fájdalomcsillapítókból. Ez az ismerősöm hasonlóan lusta természetű, csak úgy, mint én.

Pistának hívják a haveromat, akiről fentebb beszéltem. Pista viszont szerintem rajtam is túltesz. Oké, hogy a nagybevásárlásokat neten intézi, de például nem olyan élelmiszereket vesz, amiből ő maga csinálná meg az ételt, készételt rendel a neten. Nagybevásárlásnál csak üdítőket vesz, mosószert, vécépapírt, ilyesmiket. Mondta, hogy például olajat sose vett még főzéshez. Ezzel szemben motorolajat már vett a neten keresztül a kocsijába. A motorolajnál is elég volt a típust kiválasztani, és már rendelte is meg.

Visszatérve az online patikához, nagyon kitűnő dolognak tartom, hogy már az interneten keresztül is gyors házhoz szállítással be lehet szerezni gyógyszereket, mint például a fájdalomcsillapítót is. Több ilyen neten elintézhető szolgáltatás kéne, habár tudom, már így is szinte mindent el lehet ott intézni, de egy igazi lustaságnak az lenne a kánaán!